Detail turistické akce (propozice):

BEZ OMEZENÍ ÚČASTI

TURISTICKÝ KOTLÍK • 7. ročník

Soutěž skupin ve vaření polévek na ohništi

15.7.2023

Vaření polévek na turistické základně KČT Rumburk v osadě Kopec ( Brtníky ). Velmi oblíbená akce ve vaření polévek. Účast soutěžních družstev z okolních odborů KČT i z řad veřejnosti. Nevařící účastníci si mohou v průběhu celé akce udělat malou procházku v národním parku. Proviant si zajistí každé soutěžní družstvo samostatně. Nejlepší družstva budou odměněny. Sraz na základně v osadě Kopec v 8,30 - 9,00 hodin.

Region:Děčínsko
Začátek:8,30 - 9,00 hodin
Konec:15,00 hodin
Délka trasy:
Pořadatel:KČT Rumburk
Organizátor:Jan Bukva
Kontakt:Jan Bukva, tel.: 602 791 919, e-mail: jan.bukva@seznam.cz
Benefity KČT:Pojištění člena KČT.
Magazín:Otevřít článek o akci
Web akce:Otevřít externí web akce
Propozice:Vytisknout

ORGANIZAČNÍ POKYNY:

Zveme vás všechny na akci Turistický kotlík, který se uskuteční v sobotu 15.7. 2023 na základně KČT Rumburk v osadě Kopec ( Brtníky ). Jde o zábavnou akci, kde přihlášená družstva vaří ve svém kotlíku jakoukoliv polévku. Akce je pro členy všech odborů i širokou veřejnost. Do soutěže se mohou zapojit družstva, které se nahlásí na e-mailové adrese jan.bukva@seznam.cz.. Začátek akce v 8,30 - 9,00 hodin. V průběhu vaření se mohou nevařící účastnici vydat na krátkou procházku národním parkem, děti si hrát v areálu turistické základny na indiány a ty nejmenší pouštět lodičky u našeho potůčku. Pro vzdálenější účastníky nabízíme v termínu 14. - 16.7. 2023 bezúplatně možnost stanování, kempování, spaní pod širákem v krásném prostředí Českého Švýcarska a plně tak využít zázemí naší turistické základny. Léto budiž pochváleno a s plným bříškem obzvlášť.

PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ:

MÁM ZÁJEM O ÚČAST NA TÉTO TURISTICKÉ AKCI:

Zadejte vaše jméno: *
Zadejte váš telefon: *
Zadejte váš mail: *

Krátký vzkaz nebo dotaz k pořadateli akce:

Zadejte počet osob, včetně Vás, které na akci přihlašujete:

*Tyto údaje jsou odeslány výhradně na mail organizátora této konkrétní akce. Slouží k tomu, aby vás mohl zařadit na seznam účastníků a ověřit si vaši účast. Potvrzením tohoto formuláře souhlasíte s odesláním uvedených údajů. Vaše přihlášení k účasti si ověřte telefonicky na kontaktech pořadatele.



ZAVŘÍT DETAIL AKCE

PARTNEŘI KČT OBLAST ÚSTECKÁ: